Urmariti-ne: Icon Icon Icon
Icon 0
Cos de cumparaturi
Total
Cosul de cumparaturi este gol

În satul românesc, sărăcia şi lipsa locurilor de muncă pentru părinţi reprezintă principala sursă a problemelor cu care se confruntă copiii. De aceea, de 28 de ani, World Vision România lucrează cu familiile şi comunităţile din mediul rural pentru a reduce sărăcia şi pentru a le reda localnicilor demnitatea, ajutându-i să aibă acces la alte surse de venit. La început, ”am dăruit” ajutor familiilor în nevoie, dar muncitoare, sprijinindu-le cu donaţii concrete, printre care şi stupi complet echipaţi. Însă nu doar le-am dat, i-am şi învăţat. Le-am spus cum să crească și să înmulțească albinele, cum să producă miere și cum să o vândă apoi. Astfel, mii de familii din sute de comunităţi rurale au obţinut o hrană sănătoasă pentru copiii lor şi un venit în plus în gospodărie. Exista, însă, o problemă: circuitul familial închis.

Product image

Apicultura - ocupaţie tradiţională

Icon
Image

Pentru a oferi un model de agricultură modernă și sustenabilă, am creat în urmă cu 14 ani, la Criţ, în județul Brașov, Agrovision, ferma demonstrativă și centrul de pregătire și consultanță pentru fermieri. Începând din 2018, am adăugat o nouă componentă în activitatea de susţinere a acestora. Cumpărăm miere de la apicultorii locali, ne asigurăm că aceasta îndeplinește toate standardele de calitate și, ulterior, o comercializăm sub brandul Merindar.

Image Image

Peste 10 ani de apicultura la world vision romania

Icon
Icon
Peste 650 de apicultori în proiectele noastre
Icon
Am creat 9 asociații apicole
Icon
Am înființat o cooperativă apicolă
Icon
Am donat stupi și 2600 de familii de albine
Icon
Instruire și susţinere în mici afaceri în apicultură
Icon
Susținem cercurile apicole din 7 licee.
Icon Icon Icon

Mierea cumpărată de Agrovision este produsă de apicultorii din zonele în care activează World Vision.

AGROVISION

Jud. Brasov

Apicultori parteneri

Jud. Dolj

Apicultori parteneri

Jud. Ialomita

Apicultori parteneri

Jud. Valcea

Apicultori parteneri

Jud. Vaslui

Apicultura - ocupaţie tradiţională

Icon

Povestea Darului din Merindar s-a născut din dorinţa de a oferi ceva înapoi lumii şi oamenilor care suferă lipsuri esenţiale. Foarte mulţi dintre aceşti oameni trăiesc în satele româneşti, iar în efortul nostru de a ajuta să învingă prin propriile puteri dificultăţile prin care trec, am gândit o strategie, un plan şi un brand: Merindar. Te invităm să comanzi produsele noastre.

Product image

Parteneriatul cu RAF

Icon

Apricultura poate deveni o activitate generatoare de venituri și o alternativă viabilă la agricultură de subzistență. De aceea, am demarat un program agricol în parteneriat cu RAF prin care World Vision stimulează și susține fermierii din mediul rural să practice apicultură la un nivel eficient.

Product image