Urmariti-ne: Icon Icon Icon
Icon 0
Cos de cumparaturi
Total
Cosul de cumparaturi este gol

Termeni și condiții


1. Protecţia Datelor Personale


În concordanţă cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Agrovision SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Furnizarea datelor necesare la redactarea facturii este obligatorie. Refuzul dumneavoastra de a transmite aceste date determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi,va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail: office@merindar.ro sau prin posta la adresa: SC Agrovision SRL, Str. Rotasului 7, Bucuresti, Sector 1.

Administrarea magazinului on-line www.merindar.ro se efectueza de catre societatea:
SC Agrovision S.R.L.
J40/12100/2004
CUI: 16629954
Str. Rotasului 7,
Bucuresti, Sector 1


2. Declinarea responsabilitatii

Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu caracter exemplificativ, produsele pot sa fie diferite de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, etc, insa in aceste situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se livra comanda si nu se va livra decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. In cazul in care alte detalii sau preturile produselor au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, www.merindar.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC Agrovision S.R.L, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societatea SC Agrovision S.R.L de la clientul respectiv.


3. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului , www.merindar.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.merindar.ro, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.


4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC Agrovision SRL va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau la telefon, puteti sa va adresati pentru o conciliere interna in scris prin posta electronica la adresa: office@merindar.ro. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Pentru orice sesizari sau observatii pe probleme legate de incalcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteti face reclamatie la adresa de email - comenzi@merindar.ro


5. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.merindar.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC Agrovision S.R.L. sau cu partenerii acestuia.

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email/ telefon, la adresele cuprinse in prezentul site.


6. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.merindar.ro sunt disponibile in limita stocului disponibil.

Preturile produselor prezentate pe www.merindar.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

SC Agrovision SRL este platitoare de TVA.


7. Garantii

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.merindar.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului. Orice nemultumire trebuie semnalata in momentul receptiei marfii la adresa de mail: comenzi@merindar.ro si telefonic la numarul de tel 0731444694. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.


8. Returnarea produselor

Clientul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

8.1. Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. Agrovision S.R.L. 

8.2. Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar clientul va refuza receptia. Clientul poate solicita returnarea acestora pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. Agrovision S.R.L. 

8.3. Renuntarea la cumparare. In momentul efectuarii unei comenzi online, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. 


9. Modalitati de plata

Platile produselor comandate la magazinul online www.merindar.ro se pot efectua dupa cum urmeaza:
Plata la livrare - in momentul in care primiti produsul, prin achitarea acestuia catre reprezentantul firmei de curierat. Prin folosirea acestei metode de plata, nu puteti trimite cadouri altei persoane.
Plata prin virament bancar cu ordin de plata in contul: RO63 RZBR 0000 0600 2004 6152 deschis la Banca Raiffeisen.


10. Dispozitii finale 

SC Agrovision SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.merindar.ro, structurii acestuia sau orice alte schimbari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. 
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lamuriri sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe adresa: office@merindar.ro